Чим корисна кава з цукром

Ще один аргумент на користь цукру в каві: вчені з Університету Барселони стверджують, що кава з цукром позитивно впливає на когнітивні здібності. Поєднання кофеїну та глюкози активізує відділи мозку, що відповідають за утримання уваги та оперативну пам'ять.28 березня. 2020 р.

Чим корисна кава з цукром?

Чим кава з цукром може бути корисною? Данські вчені довели, що комбінація кофеїну та цукру зменшує апетит та стимулює обмін речовин. Крім того, кава у чистому вигляді стимулює роботу головного мозку. Більшість не є початок свого робочого дня без чашки цього напою.

Як корисніше пити каву з цукром чи без цукру?

У цьому напрямі одне з останніх досліджень іспанських учених виявило важливий аспект: кави краще пити З ЦУКРОМ. Це сприяє поліпшенню роботи головного мозку людини, оскільки поєднання кофеїну та глюкози активує його відділи, які відповідають за пам'ять, концентрацію та увагу. Збережена копія