Як почати користуватися чавунною сковородою

Наповніть до половини нову сковороду, сотейник або жаровню кухонною сіллю. На сильному вогні прожарите чавун, постійно перемішуючи сіль, щоб вона не пригорала. Виконуйте цю операцію не менше 10 хвилин (чим більше діаметр посуду, тим довше треба її прожарювати).

Що потрібно зробити із чавунною сковородою перед першим використанням?

Перед першим використанням чавунну сковороду необхідно ретельно вимити гарячою водою з миючим засобом, користуючись при цьому губкою або неметалевою щіткою. Потім витерти насухо. Відкрийте вікна на провітрювання, увімкніть кухонну витяжку. Збережена копія

Як вперше готувати на чавунній сковороді?

Сковорода чавунна перше використання – Обробка перед першим застосуванням

  1. Увімкніть плиту на середній вогонь і поставте на неї посуд. …
  2. Насипте сіль таким чином, щоб покрити дно виробу і прожарюйте, помішуючи протягом 30-40 хвилин.

Збережена копія