Як швидше розморозити хека

Швидко розморозити рибку можна помістивши її ємність із холодною водою. Теплу або гарячу воду температурою вище +25° використовувати не можна, оскільки якість продукту різко погіршиться. Оптимальна температура для швидкого розморожування без втрати смакових якостей становить від +15 ° до +20 °. 29 лип. 2020 р.

Як швидко розморозити рибу хек?

Якщо риба була куплена на вагу, то покладіть її в зип-пакет, максимально випустіть повітря і відправте в холодну воду. На розморожування у такий спосіб піде від 30 хвилин до півтори години, залежно від розміру шматка або тушки. Збережена копія

Як правильно розморозити рибу хек?

Обов'язково додайте у воду сіль за формулою "1-2-10": на кілограм продукції – 2 літри води та 10-15 грамів кухонної солі. Невелика рибка відтає через 1,5-2 години, більше – через 3-4 години. Але найкращий спосіб – запастися терпінням і розморожувати рибу у холодильнику (на нижній полиці), покривши її харчовою плівкою. Збережена копія