Як зробити бефстроганів рецепт

Як правильно нарізати м'ясо для бефстроганів?

Вирізку відбивати нема чого, а інші види м'яса можна відбити, після чого слід нарізати його шматками шириною 2-3 см поперек волокон. На цій стадії приготування думки кухарів розходяться. Одні вважають, що м'ясо потрібно різати крупно, оскільки чим більше шматки, тим м'ясо виходить соковитіше.

Чому бефстроганів жорсткий?

Це означає що або вам трапилася не дуже якісна яловичина, або ви припустилися помилок у процесі приготування – неправильно нарізали або обсмажили м'ясо, або все вищеперелічене разом. Якщо м'ясо вийшло твердим, то не варто панікувати. Знову накрийте кришкою і продовжуйте гасити на невеликому вогні.