Як зробити татарську локшину

Як варити свіжу локшину?

У середньому локшина вариться 4-5 хвилин. Якщо вона дуже вузька, може вистачити і 3 хвилини, а ширшій і товстішій, можливо, знадобиться 6–7. Орієнтуйтеся на стан макаронних виробів: готова локшина розвариться та буде м'якою. Якщо локшина покупна, краще слідувати інструкції на упаковці.

Як варити локшину Нудлс?

Для гарніру та Нудл страв. Не потрібно варити рисову локшину, достатньо залити окропом на п'ять хвилин, потім відкиньте на сито або друшляк і, коли зайва вода стече, з'єднаємо з соусом, обсмаженими овочами, морепродуктами або м'ясом і протушкуй ще протягом двох хвилин. Накриємо сковороду кришкою і дамо настоятися страві.