Аліса як зробити домашній лимонад

Змішайте лимонну кислоту і соду, залийте сумішшю води, цукру і сиропу, додайте лід і пийте якомога швидше. Лимонна кислота прореагує з содою, з’являться бульбашки. Якщо смак здасться надто сильним, зменшіть кількість соди та лимонної кислоти.

Заваріть копчений чай у літрі води, дайте настоятися кілька годин. Коли чай охолов, процідіть його від чаїнок. На 1 літр лимонаду вам знадобиться 200 мл заварки. Влийте заварений чай у глечик, додайте цукор (або цукровий сироп), додайте лимонний сік, лід і долийте холодною водою.

Перелічимо найочевидніші переваги домашнього лимонаду: Втамовує спрагу, даючи змогу уникнути зневоднення організму Нормалізує водно-сольовий баланс, допомагаючи запобігати каменеутворенню в нирках і виводити токсини