Апарат із сухопарником як користуватися

Принцип роботи сухопарника Спочатку вона проходить через сухопарний пристрій, або фільтр. Частина шкідливих парів конденсується і залишається всередині. Очищені від “хвостів” пари просуваються далі й досягають холодильника. У ньому вони охолоджуються і виділяються з апарата у вигляді готового продукту.

Зливати її слід своєчасно, завершивши відбір голів. Інакше вона буде перевипаровуватися і псуватиме якість готової продукції.

Що можна покласти в сухопарник?

  • Цедра цитрусових. Шкірки апельсинів, лимонів, лайма тощо.
  • Всілякі прянощі. …
  • Також цікаво виходить при додаванні кориці (я кладу стручкову) і ванілі.
  • Фрукти-ягоди. ….
  • Родзинки. …
  • Листя рослин, наприклад смородини.
  • Хліб!