Принцип роботи сухопарника Спочатку вона проходить через сухопарний пристрій, або фільтр. Частина шкідливих парів конденсується і залишається всередині. Очищені від “хвостів” пари просуваються далі й досягають холодильника. У ньому вони охолоджуються і виділяються з апарата у вигляді готового продукту.
Зливати її слід своєчасно, завершивши відбір голів. Інакше вона буде перевипаровуватися і псуватиме якість готової продукції.
Що можна покласти в сухопарник?
- Цедра цитрусових. Шкірки апельсинів, лимонів, лайма тощо.
- Всілякі прянощі. …
- Також цікаво виходить при додаванні кориці (я кладу стручкову) і ванілі.
- Фрукти-ягоди. ….
- Родзинки. …
- Листя рослин, наприклад смородини.
- Хліб!