Чим корисна домашня локшина?

Вітамінний склад домашньої локшини – рибофлавін (В2), ретинол (А), холін, фолієва кислота (В9), тіамін (В1), Е, РР, D. Радує наявність мінеральних сполук калію, натрію, магнію, селену, фосфору, цинку, кальцію та міді.присутні в локшині.

Корисна локшина, виготовлена ​​з твердих сортів пшениці: у ній багато клітковини, є вітаміни групи В та Е. Рисова локшина вважається дієтичною, оскільки в ній немає глютену та клітковини, а є корисні мікроелементи – калій, фосфор, цинк.

Самої корисний вважається рисова локшина, яка багата на вітаміни В і Е, а також не містить глютену. Попри це вона дуже поживна. Азіатська локшина відмінно підходить для тих, у кого є проблеми з травленням, тому що всі види здатні нормалізувати роботу органів шлунково-кишкового тракту.

З жиророзчинних вітамінів у яєчному локшина присутні A, бета-каротин, D, E і K. З водорозчинних – вітаміни B1, B2, B3 (PP), B4, B5, B6, B9 та B12.