Чим корисна камбала для жінок?

Її м'ясо – це джерело вітамінів, мікро- та макроелементів, які позитивно впливають на імунітет та стан людини загалом. Йод покращує працездатність щитовидної залози та нормалізує гормони.Feb 4, 2020

Спочатку з черевця знімається луска, потім відрізається голова, тушка промивається і дістаються начинки. Після чого шкіра здирається різким рухом руки. Камбалу смажать, гасять, запікають, фарширують з гарнірами та приправами.

Хімічний склад та калорійність Також воно містить вітаміни (А, D, Е, групи В), поліненасичені жирні кислоти Омега-3 та Омега-6, амінокислоти, антиоксиданти, всі основні макро- та мікроелементи. Камбала є рекордсменом за вмістом йоду, селену, фосфору та кобальту.

Деякі видаляють шкіру у камбали – це якщо ви не любите зажаристу шкірку. Я ж віддаю перевагу смажити камбалу разом із шкіркою. Розрізаємо камбалу на порційні шматочки, солимо до смаку. Обвалюємо кожен шматочок нашої рибки в борошні.