Яловичі кістки містять білок, мінерали, амінокислоти, желатин та колаген, які при правильному приготуванні перейдуть у бульйон (навар) Правильно приготований бульйон сприяє зміцненню здоров'я, підвищує імунітет, зігріває та надає сил при застуді.
Більшість експертів рекомендують вживати вісім унцій кісткового бульйону, один-два рази на день. Це може бути білок кісткового бульйону, який використовується в таких рецептах, як супи, смузі або випічка, або просто бульйон, який ви п'єте як напій.
Ялов'ячий бульйон містить калій, натрій, магній, вітаміни групи Ст. Бульйон стимулює апетит та травлення, допомагає засвоєнню їжі, відновлює сили, особливо після тяжких хвороб та операцій. М'ясний бульйон усуває дефіцит заліза, зміцнює серце та судини.
Кістковий бульйон багатий желатином та білком, а також містить поживні речовини, які мають велике значення для нашого здоров'я. Як показали дослідження, регулярне вживання кісткового бульйону полегшує біль у суглобах і сприяє здоровому зростанню кісток, покращує стан шкіри та стимулює імунітет.