Чим корисний омлет на вечерю?

За своєю суттю омлет – білкова страва, активує обмінні процеси в організмі, що створює будівельний матеріал для клітин (Calorizator). У продукті є холін, вітаміни групи В, D, а також корисні мінеральні речовини, такі як: мідь, залізо, хлор та сірка, йод, фтор.

Омлет – ідеальна страва не тільки для сніданку, а й на вечеряособливо тим, хто хоче схуднути. Практично не містить вуглеводів, омлет з овочами можна, можливо подавати зі сметаною чи густим йогуртом.

Людям із хронічними хворобами шлунково-кишкового тракту з яйцями треба бути обережнішими, каже дієтолог Олександра Разоренова. Таке, наприклад, часто буває при гастриті. Занадто часто є яйця з такими проблемами точно не варто.При хворобах ШКТ

  • Здуття живота;
  • Біль;
  • Тяжкість;
  • Відрижка;
  • Печія.

Sep 12, 2022

Страва, приготовлена ​​з яєць та молока, можна, можливо сміливо вводити в меню тим, хто страждає повнотою і мріє погладшати. Все тому що омлет – Джерело властивостей, спрямованих на схуднення. По-перше, він швидко і надовго вгамовує почуття голоду.