За своєю суттю омлет – білкова страва, активує обмінні процеси в організмі, що створює будівельний матеріал для клітин (Calorizator). У продукті є холін, вітаміни групи В, D, а також корисні мінеральні речовини, такі як: мідь, залізо, хлор та сірка, йод, фтор.
Омлет – ідеальна страва не тільки для сніданку, а й на вечеряособливо тим, хто хоче схуднути. Практично не містить вуглеводів, омлет з овочами можна, можливо подавати зі сметаною чи густим йогуртом.
Людям із хронічними хворобами шлунково-кишкового тракту з яйцями треба бути обережнішими, каже дієтолог Олександра Разоренова. Таке, наприклад, часто буває при гастриті. Занадто часто є яйця з такими проблемами точно не варто.При хворобах ШКТ
- Здуття живота;
- Біль;
- Тяжкість;
- Відрижка;
- Печія.
Sep 12, 2022
Страва, приготовлена з яєць та молока, можна, можливо сміливо вводити в меню тим, хто страждає повнотою і мріє погладшати. Все тому що омлет – Джерело властивостей, спрямованих на схуднення. По-перше, він швидко і надовго вгамовує почуття голоду.