Чим можна замінити інвертний цукор?

Звичайний цукор не можна замінити інвертним і навпаки тому, що інверний цукор – це в першу чергу сироп, що містить воду, звичайний цукор – Це суха речовина. Це зовсім різні інгредієнти з різними властивостями і ніякої логіки та причини для такої заміни ні.

Мед близький за своїм складом до інвертному цукру. Заміна медом інвертного сиропу можлива 1:1, але варто пам'ятати, що у меду є свій смак, і цей продукт часто викликає алергію.

Інвертний сироп, інвертний цукор, тримолін – ці слова в технологічних картах часто лякають моїх студентів-кондитерів-початківців. Насправді нічого страшного в них немає, вся ця назва одного і того ж інгредієнта, що досить широко застосовується в харчуванні.