Чим п'ють кокосовий ром?

Гарний кокосовий ром п'ють з невеликих шотів, смакуючи смак. Закуску подають солодку – це можуть бути тропічні фрукти, шоколад, морозиво чи кава. Якщо ви хочете зробити свій напій менш міцним, ви можете розбавити його спрайтом, содовою чи тоніком.

Для зменшення міцності Малібу розбавляють соками, колою, не газованою мінеральною водою, тоніком або кавою. Цей ромовий лікер чудово поєднується з ананасовим, апельсиновим та яблучним соком. Оптимальна пропорція – 1:2 (одна частина лікеру до двох частин соку).

Чистий ром Якісний білий ром рекомендується пити В чистому вигляді. Це традиційний аперитив: напій слід подавати на початок основної трапези, використовуючи горілчані чарки. Він здатний пробуджувати апетит навіть краще, ніж вино. Подавати до цього виду рому стоїть м'ясні страви.

Найкраще розбавляти ром вишневим, ананасовим або лаймовим соком, кокосовим молоком або іншими фруктовими фрешами (свіжими соками), балансуючи смак і міцність. Найпопулярніша пропорція – 1:2 (одна частина рому до двох частин соку). В Америці білий ром ще розбавляють колою або содовою (звичайним газуванням).