Чим шкідлива маршмеллоу?

Корисні властивості та шкода маршмеллоу Їхня повітряна легкість оманлива, тому не варто їсти маршмеллоу у великих кількостях. Цей продукт містить досить багато цукру, що значно підвищує його калорійність і негативно відбивається на фігурі.

Можна, можливо є просто так Маршмеллоу – цілком готовий до вживання продукт, тож можна, можливо нічого не вигадувати і насолоджуватися ним просто так. Пастилки присипані зовні тонким шаром крохмалю, а всередині вони ніжні та тануть у роті.

Желатин, що входить до складу маршмеллоу, сприяє здоровому зростанню та відновленню хрящової тканини, а також захищає суглоби. Завдяки високому вмісту колагену, маршмеллоу покращує стан волосся та нігтів. Приводить у норму роботу центральної нервової системи та головного мозку.

Маршмеллоу складається з цукру або кукурудзяного сиропу, желатину, розм'якшеного в гарячій воді, глюкози, збитих до стану губки, до яких може додаватися незначна кількість барвників та ароматизаторів.