Сиркопчений бекон є особливим видом копченої свинини. Для отримання цього продукту свиней відгодовують особливим способом так, щоб шари м'яса чергувалися з жировими прошарками. Завдяки копченню цей м'ясний продукт відрізняється чудовим смаком та ароматом..
Найчастіше сирокопчений бекон подають до яєчні, супів, гуляшів, підливи, як окреме нарізування. Додають у піцу, бургери, роблять із ним тости.
Який бекон вибрати
- Продукт не може бути дешевим. …
- У складі не повинно бути надто багато добавок: лише м'ясо та 10% розсолу.
- Звертайте увагу на колір – у хорошого бекону прожилки білі, а м'ясо коричневе. …
- Продукт з високим вмістом жиру ситніше, але якщо ви смажите бекон вперше, краще вибрати нежирний.
Бекон – Це просолене і закопчене свиняче м'ясо з прожилками сала, яке отримують від свиней, відгодованих особливим чином. Як виглядає бекон, ми знаємо з численних рекламних роликів та кулінарних шоу. Найчастіше можна бачити бекон смужками, в яких поздовжні шари м'яса чергуються із шарами сала.