Чим телятина від яловичини?

Залежно від способу обробки туші, яловичина може продаватися у вигляді філе, кісткової частини, грудинки або стейків. Телятина – м'ясо молодих бичків (на Фермі М2 їх вік від 3-х до 8-ми місяців). Колір м'яса значно світліший – ближче до рожевих відтінків. Телятина – ніжніше та пісне м'ясо.

Найчастіше телятину отримують із самців молочної худоби, хоча смак та структура м'яса самок абсолютно ідентична. Це робиться з простого міркування: молочна корова зможе виносити та дати життя ще одному теляті (або кільком). Яловичина – це м'ясо дорослих бугаїв або корів. У ньому більше жиру та прожилок.

Експерти стверджують, що молода яловичина буває трьох видів: м'ясо молодняку ​​- від 8 місяців до 2 років для биків та до 3 років для корів; телятина – від 3 та до 8 місяців; молочна телятинам'ясо сосунків до 3 місяців життя.

Телятина, на відміну від яловичини – Це м'ясо молодих тварин у віці від одного місяця до одного року. Чим молодше теля, тим ніжніше телятина. Вартість цього виду м'яса завжди вища, ніж вартість яловичини або свинини, зате і страви, виготовлені з нього, відрізняються неперевершеними смаковими якостями.