Чим відрізняється маргарин для листкового тесту?

Чим відрізняються маргарини? маргарини для листкового тіста мають відносно високі точки плавлення і високі показники пластичності.. У руках такий маргарин повинен поводитися як хороший пластилін: не кришиться, не утворювати грудочки і не розмазуватись по руках.Feb 2, 2016

Особливість листкового тіста в тому, що для його створення потрібно багато вершкового масла або маргарину (Вибирайте на свій смак). Ці інгредієнти мають бути кімнатної температури. Якщо взяти їх прямо з холодильника, тісто може порватись. При цьому чим жирніша олія або маргаринтим ніжніше випічка.

Вершкове масло: пісочне тістодріжджове здобне тісто. Маргарін: листкове тісто, Для випікання краще всього використовувати м'який маргарин з великим вмістом жиру та мінімальною кількістю вологи.

Одним із головних секретів листкового тіста є розкочування. Чим більше разів ви його розкачати, тим більше вийде шарів. При розкочуванні тіста не виходьте за краї, щоб не порушити структуру шарів. Також слід пам'ятати, що розкочувати тісто можна в одному напрямку (від себе).