Марміт перших і других страв є конструкцією, яка тримається на спеціальній опорі (ніжках). Садж для подачі м'яса та овочів має дві страви: основна, на якій подається їжа та підтримується її температура, та додаткова – міні-жарівня.
Марміт – це посуд (судина), яка призначена для тривалого підігріву їжі. Таким чином їжа залишається теплою протягом декількох годин і її не доводиться поміщати мікрохвильовку, духовку або повторно нагрівати на електроплитці.
marmite — каструля, казанок (так само — гастроємність) — у ресторанній справі та громадському харчуванні ємність прямокутної, овальної, круглої форми низького або середнього профілю з кришкою, виготовлена з алюмінію або нержавіючої сталі, призначена для зберігання продуктів, напівфабрикатів та готової їжі, а також з …
У такому посуді можна, можливо підігрівати практично будь-які види їжі, починаючи від перших та других страв та закінчуючи напоями. Деякі господині використовують їх для приготування їжі, а потім одразу подають на стіл. Але для початку потрібно розмістити там підставку для марміта і запалити свічки, а потім уже ставити чашу.