Гречане борошно як зробити хліб

Як можна використовувати гречане борошно?

Застосування у кулінарії

  • тонкі млинці та панкейки;
  • ароматні кекси та мафіни;
  • ситні пироги;
  • оригінальну домашню локшину;
  • печиво;
  • вареники та пельмені;
  • хрумкий хліб, батон і коржики;
  • можна використовувати борошно як паніровка для котлет, компонента для згущення соусів і т.д.

Чим корисний хліб із гречаного борошна?

Термічно необроблена вона повністю замінює пшеничну, дозволяє випікати без додавання сполучних компонентів на зразок насіння льону, а також виготовляти пісочне тісто, дріжджовий хліб, локшину, пельмені. До складу продукту входять вітаміни B1, B2, E, PP, клітковина, рослинні білки, амінокислоти.