Млинці жорсткі що робити

Що робити, якщо млинці тверді?

Млинці зберігають еластичність тільки в теплому вигляді, а в холодному стають твердими і покриваються тріщинами. Таке може статися, якщо в тесті немає ніякої кислоти. Спробуйте влити в тісто трохи кефіру чи кислого молока – тоді вироби будуть ніжними та ажурними. Збережена копія

Чому млинці виходять сухими та гумовими?

Надлишок яєць. Багато кулінарів-початківців вважають, що чим більше яєць, тим краще. Але це твердження помилкове. Надлишок яєчного білка може призвести до того, що млинці вийдуть «гумовими», а полежавши кілька годин, зовсім засохнуть. Пам'ятайте, що оптимальна кількість яєць на 500 мл молока – лише 2 шт. Збережена копія