Млинець кукмару.

Як правильно користуватися сковородою для млинців?

  1. Перша умова – у сковороди повинні бути невисокі краї (близько 1 см) і досить довга ручка для того, щоб млинці було зручно і легко перевертати та знімати.
  2. Друга умова — у млинці сковороди має бути товсте дно, щоб при жарі тісто прогрівалося рівномірно, млинці добре пропікалися та не пригоряли.

Як правильно смажити на сковороді з антипригарним покриттям?

Як смажити на сковороді з антипригарним покриттям

  1. Діаметр конфорки не повинен бути більшим за діаметр сковорідки;
  2. Для приготування їжі використовуйте вогонь не сильніший за середній;
  3. Не розігрійте порожню сковорідку;
  4. Не зберігайте сковороду з їжею у холодильнику. Різкий температурний стрибок, знову ж таки, призведе до псування покриття.