Як правильно користуватися сковородою для млинців?
- Перша умова – у сковороди повинні бути невисокі краї (близько 1 см) і досить довга ручка для того, щоб млинці було зручно і легко перевертати та знімати.
- Друга умова — у млинці сковороди має бути товсте дно, щоб при жарі тісто прогрівалося рівномірно, млинці добре пропікалися та не пригоряли.
Як правильно смажити на сковороді з антипригарним покриттям?
Як смажити на сковороді з антипригарним покриттям
- Діаметр конфорки не повинен бути більшим за діаметр сковорідки;
- Для приготування їжі використовуйте вогонь не сильніший за середній;
- Не розігрійте порожню сковорідку;
- Не зберігайте сковороду з їжею у холодильнику. Різкий температурний стрибок, знову ж таки, призведе до псування покриття.