Що дає заморожування води?

Після заморожування та відтавання структура кристалічної решітки води вирівнюється і стає більш упорядкованою та структурованою. Потрапляючи в людський організм, тала вода заміщає дефектні молекули, покращуючи загальний стан, якість та склад крові, знижує рівень холестерину.

Регулярне пиття таке води благотворно впливає на всі клітини організму, перешкоджаючи передчасному старінню та навіть омолоджуючи їх. Обумовлено це тим, що тала вода активізує процес обміну речовин, а це, у свою чергу, виводь зруйновані клітини, тим самим дозволяв зростати новим.

Тала вода особливо корисна у розвантажувальні дні або при лікуванні голодом. Вона сприяє швидкому виведенню токсинів. Унікальні властивості вода набуває в результаті заморожування. Від холоду її структура змінюється, і ще деякий час після відтавання вода її «пам'ятає».

Якщо заморозити воду у пляшці, то маса води не зміниться, а ось обсяг збільшиться на 9%. Пляшка, якщо вона скляна, лусне, а якщо пластмасова – теж стане трохи більше, тому що лід, розширюючись, поступово буде тиснути на стінки зсередини. Це тим, що, замерзаючи, молекули води кристалізуються.