Що додати в брют?

якщо такий збірний напій з шампанського здався вам занадто міцним, його можна розбавити спрайтом, колою чи енергетиком; для представлених у нашому огляді міксів можна сміливо використовувати пакетовані соки, але для окремих рецептів (наприклад, "Мімоза" на основі апельсинового соку) гарні натуральні фреші.

У кожен келих додати просік.

  1. Просікко + персиковий сік
  2. Просікко + яблучний сік + сироп із бузини
  3. Просікко + темне пиво
  4. Ігристе + пюре з маракуї

Jun 26, 2020

"Вино і шампанське можна розбавляти або запивати водою. Тому що вода є хорошим розчинником, вона має сечогінний ефект і виводить усі шкідливі речовини", – розповіла Русакова.