Що можна їсти при 3 столі?

В основному у вигляді розсипчастих каш та запіканок з гречаної, пшоняної, пшеничного, ячної круп, зварених у воді з додаванням молока. Рис, манну крупу, саго, вермішель, бобові. Буряк, морква, томати, салат, огірки, кабачки, гарбуз, цвітна капуста – сирі та варені на гарніри, у вигляді запіканок.Nov 25, 2019

Меню дієти «Стіл номер 3» включає будь-яке нежирне м'ясо. Як правило, його готують великим шматком або рубають. Дозволяються молочні сосиски. Не можна: копчене та консервоване м'ясо, а також жирний птах (качка або гусак).

Рекомендовані буряки, кабачок, морква, цвітна капуста, помідор, гарбуз, огірок, зелень, різні фрукти та ягоди. Із сухофруктів – інжир, чорнослив. Овочі та фрукти можна, можливо готувати чи їсти у сирому вигляді.

Сніданок – вівсяна каша на воді та неміцний чай. Ланч – яблучно-морквяний салат зі сметаною. Обід – буряковий суп, овочеве рагу з нежирним м'ясом та компот із сухофруктів. Полудень – відварений буряк з олією.