У понеділок, середу та п'ятницю, згідно з монастирськими статутами, дозволено лише сухожеру — сирі овочі та фрукти без олії. Вівторок та четвер — варена їжа без олії. У суботу та неділю відварені крупи та овочі з додаванням соняшникової олії. Допускається кілька ковтків вина.
Пісне меню на кожен день
- Каша із пшениці Обід. Гороховий суп …
- Бутерброди з кабачковою ікрою Обід. Гороховий суп …
- Печиво без молока та яєць Обід. Пісні щі …
- Перлова каша Обід. Пісні щі …
- Пісні яблучні маффини Обід. Суп з томатною пастою та локшиною.
- Ягідний крамбл без випічки Обід. …
- Пісні млинці Обід.
Що можна і не можна їсти у пост? Виключаються з раціону: м'ясо та птиця, м'ясні напівфабрикати та ковбасні вироби, молоко та кисломолочні продукти, у тому числі вершкове масло та сир, яйця та всі продукти з їх вмістом, вершкові соуси, алкогольні напої (крім вина в окремі дні), здобу та кондитерські вироби.