Що можна їсти з кленовим сиропом?

Сироп кленовий добре поєднується з

  • грушею
  • водою без газу
  • ванільним цукром
  • гвоздикою
  • корицею в паличках
  • медом
  • цукровою пудрою
  • меленою корицею

Кленовий сироп можна використовувати як самостійно, так і як інгредієнт при приготуванні різних страв, наприклад, м'яса (для його карамелізації), соусів, випічки та ін. Часто його додають до млинців та морозива.

Кленовий сироп містить набагато менше токсичної фруктози, ніж цукор чи мед. 4. Глікемічний індекс кленового сиропу – 54, у той час, як у звичайного цукру 64, тобто він піднімає рівень цукру у крові повільніше. Містить велику кількість мінералів: кальцій, калій, залізо, цинк та марганець.