Що можна подрібнити занурювальним блендером?

Як можна використовувати занурювальний блендер? В принципі, як завгодно. Він здатний подрібнити м'ясо та птицю, сир, рибу, тверді овочі та фрукти. Підходить для приготування фаршу (м'ясного та овочевого), смузі, пюрешок.Oct 2, 2018

Блендер стаціонарного типу оптимально підходить для приготування рідких страв супів, смузі, мусів, соусів, підлив. Крім цього, зрозуміло, у ньому можна, можливо подрібнювати та інші інгредієнти – наприклад, м'ясо для котлет, відварені овочі для пюре, сир для запіканки чи горіхи для випічки.

Інакше все нанівець: продукти, які не можна заважати блендером

  • Картопляне пюре Блендер руйнує структуру картоплі, у ході чого виділяється крохмаль і пюре стає в'язким, клейким та кам'яним. …
  • Гарячі рідини.
  • Заморожені продукти …
  • Сухофрукти.
  • Жорсткі спеції.
  • Кавові зерна

Подрібнювати заморожене м'ясо небажано тому, що блендер може з ним не впоратися (якщо тільки він не має режиму для колки льоду). Крім того, ножі подрібнюють м'якуш до стану пюре, а така консистенція потрібна не завжди. Якщо завантажувати філе великими шматками або багато, прилад не впорається з ним.