Що можна використати замість болгарського перцю?

Кабачки та цукіні Кабачок кухаря використовують як у солодких, так і в солоних стравах. Цей овоч має м'який смак із солодкими трав'янистими, іноді горіховими нотками. Кабачки можна смажити, тушкувати або фарширувати, тому вони здатні замінити болгарський зелений перець.10 Sept 2021

Який болгарський перець на смак Смак свіжий і соковитий, фактура – ​​м'ясиста та хрумка. У червоних – більше цукру, тому вони солодші, ніж інші. Для гасіння та запікання краще вибирати червоні та жовті сорти, тому що зелені при нагріванні набувають гіркуватих. присмак.

Після дозарювання плоди розрізають і виділяють вручну. насіннябез м'якоті плодів. Виділені насіння поміщають на чистий бавовняний ткати або на «пухкий» папір і ставлять у сушарку з температурою до 35оС. Можна покласти насіння у картонні скриньки і виставити на сонці для сушіння.

Застосування насіння болгарського перцю це криниця вітамінів С і Р (рутин), які зберігають еластичність судин, застосовуються для профілактики тромбозу, атеросклерозу; овоч при постійному застосуванні знижує артеріальний тиск, збуджує апетит; корисний дівчат під час вагітності.