Вусатий турок спостерігає за вашою реакцією і повідомляє, що кокоріч — це баранячі потрошка, смажені на рожні і перетягнуті кишкою. Серце, легені, нирки ягняти смажать на вугіллі, дрібно рубають з травами та овочами і рясно посипають спеціями.May 4, 2019
Кокоріч – це смажені на рожні баранячі потрошка (серце, легені, нирки та ін), перетягнуті кишкою. Найкращими вважаються нутрощі, взяті переважно у ягнят, що вигодовуються молоком (süt kuzusu). Вважається, що страва з'явилася біля Османської імперії.
Турецька шаурма чи донер кебаб Турецька шаурма чи, як її ще називають, донер кебаб – це вулична закуска з начинкою зі свіжих овочів, соусу та м'яса полюбилася багатьом.
Що обов'язково спробувати, подорожуючи Туреччиною
- Турецький сніданок (кахвалті) Турецький хліб або тости, олія, джем, шоколад та/або мед, оливки та маслини, зварені круто яйця, найсмачніші у світі помідори, огірки кілька видів сирів, і, звичайно ж, кава або чай. …
- Менемен …
- Сіміт …
- Чорба …
- Манти …
- Мезе …
- Долма та сарма …
- Кебаб