Що подати до Хаша?

Його подають гарячим. До нього обов'язково подають сіль, часник, редьку, зелень, гострий солоний перець-цицак, і звичайно ж, лаваш. Гарячий хаш рясно заправляється дрібно накришеним лавашем, розмішується так, щоб він перетворився на густу кашоподібну масу.

Як їсти хаш На відміну від інших вірменських страв, які зазвичай подаються з великою кількістю салатів, закусок, сирів та зелені, разом з хашем на стіл подають лише часник, сіль, зелень, редис, лаваш (останній входить до списку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО), мінеральну воду та добру порцію горілки.

Хаш – Найдавніша вірменська страва. Їдять хаш, закусуючи тертою редькою, пряною зеленню (базилик, петрушка, естрагон) та лавашем.