Що подати до шампанського на роботі?

Курячі або індички грудки, запечені з прянощами, підійдуть до білого та рожевого сухого шампанському. Брют і сухе ігристе можна подати з перепелами. Рожеве напівсолодке ігристе – до фуа-гра або паштету з печінки із запеченими яблуками. Рожеве напівсухе або напівсолодке відмінно поєднується з качкою на грилі.

До напівсолодкого шампанському можна подати:

  • пісочне або сирне печиво;
  • фрукти та ягоди (груші, полуниця, ананас, персики);
  • полуничні, шоколадні та горіхові десерти (в ідеалі – на вершковій основі);
  • помірно солоний або солодкий мигдаль;
  • червона риба (у вигляді канапе або як начинка для тостів, тарталеток та канапе).