Що поєднується з єгерем?

На питання про те, як правильно пити лікер на травах Єгермейстернімці відповідають однозначно: залпом у чистому вигляді в охолодженому стані. Класичний спосіб вживання напою має на увазі його розлиття в шоти (невеликі чарки), охолодження в морозилці та випивання шота одним ковтком.

Спочатку пляшку кілька годин охолоджують при температурі -18 °C, потім наливають лікер у горілчані чарки (на Заході називаються «шотами»), які попередньо також охолоджують. Чарку випивають одним ковтком (залпом). Холодний Єгермейстер стає тягучим і солодкуватим на смак. Спирт не відчувається, лише аромат трав.

Рецепт: наповнити високий келих льодом, влити Егермейстер із ромом, повільно додати колу (з'явиться багато піни), перемішати. Прикрасити часточкою лайма. Пити ковтками або через трубочку.