Основне обладнання:
- Просіювач борошна
- Тістоміс
- Розкочувач тесту
- Дежеперекидач
- Дільник тесту
- Розстоєчна шафа, в якій «доходить» тісто
22 Dec 2020
Для відкриття невеликий пекарні знадобиться така дозвільна документація:
- Висновок Росспоживнагляду про можливість розміщення виробництва у вибраному приміщенні.
- Висновок Росспоживнагляду на міні-пекарнею продукцію.
- Висновок Держпожнагляду. …
- Сертифікат відповідності від ФА метрології та техрегулювання.
Скільки коштує відкрити пекарню Витрати відкриття пекарні, включаючи вартість навчання, становлять від 2 млн. до 2,5 млн. руб. Середня виручка 200-300 тис. руб. Окупність від 10 до 12 місяців.