Що потрібно зробити, щоб сало було м'яким?

Як зробити сало м'яким у домашніх умовах Наріжте 1 кг сала великими шматками, залийте літром води та проваріть 3 хвилини. Додайте у воду 4,5 ст. л. солі та залиште в ній сало на 12 годин.Nov 21, 2017

Деякі господині відварюють сало в лушпиння цибулі і замочують у підсоленій воді, щоб пом'якшити продукт, але досвід показує, що танути в роті таке сало все одно не буде. Найкраще з жорсткого сала зробити закуску, ніж намагатися розм'якшити його. Така «замазка» сподобається вам, якщо ви любите гострі страви з часником.

Що робити з жорстким салом Такий продукт потрібно добре промити, а потім залити холодною водою. Каструлю з салом ставимо на плиту та варимо ще 10 хвилин після закипання води. Потім відварене сало залишиться тільки пропустити через м'ясорубку разом із часником та чорним перцем (це за бажанням).

Зверніть увагу на шкірку, чим вона тонша, тим м'якше і ніжніше буде сало. Також важливо, щоб шкірка була чистою та без щетини. Необхідно оглянути сам шматок сала, Шкірка не повинна бути висохлою, а сало надто твердим. Якщо шматок сала не має легкого блиску, це означає, що воно не свіже і залежало на прилавку.