Наріжте м'ясо на порційні шматки та повністю залийте мінеральною газованою водою. Поставте у холодильник на 4 години. Після цього можна приступати до приготування. Фруктові маринади завдяки своїй кислоті роблять м'ясні волокна. м'якими.
Порізати його на порційні шматки і викласти в змащену жаровню. Полити невеликою кількістю підсоленого бульйону, соусом або додати сметани, а також обсмажену цибулю. Накрити щільно кришкою або фольгою та запікати до готовності.
Якщо ви смажили м'ясо і воно вийшло жорсткимспробуйте протушкувати його в соусі. Приготуйте його із червоного сухого вина або винного оцту. Залийте рідиною м'ясо і дайте йому згасити. Гарний спосіб виправити ситуацію, якщо ви готували стейк з яловичини і він вийшов занадто жорстким.