Що робити, якщо заварний крем вийшов занадто густим?

Крохмаль розвести в невеликій кількості кип'яченої води, акуратно ввести в кремповторно збити 2-3 хвилини. Охолодити у холодильнику 30–60 хвилин.

Занадто густий заварний крем У двох випадках можна виправити ситуацію. Для цього нам знадобиться занурювальний блендер. Перекладіть заварний крем у чашу і поступово почніть збивати на низькій швидкості. Через пару хвилин, ви помітите, що крем почне повільно змінювати консистенцію, набуваючи потрібно текстури.

Олію збити до біла, а потім додати заварний крем та збити, але недовго, тільки до однорідного стану. Нічого ніколи не розшаровується. А якщо крупинки у кремі, значить ви заварний погано зробили. В такому випадку заварний крем ще в ? гарячому вигляді процідіть.