Як грамотно їсти питу із хумусом. Алгоритм
- цибулини розщеплювати на "ложечки" та ними є – Чарівно!
- фалафеліну взяти лівою рукою і мачати в соус, відкушувати по маленькій і жмуритися
- огірками – хрумтіти, якщо не хрумтять – значить ними хрумтів попередній гість…
- оливки надкушувати і пам'ятати про кісточки
Піта – це хрумкий коржик, який є одним з головних представників левантійської кухні. Вона розрізається навпіл – і виходить дві кишеньки. У такому вигляді пита дозволяє в лічені хвилини приготувати ситну, смачну та корисну страву.
Піта | |
---|---|
грец. πήττα | |
Країна походження | Греція |
Компоненти | |
Основні | борошно, вода, хлібопекарські дріжджі, сіль |