Що таке харчування як вона використовується?

Як грамотно їсти питу із хумусом. Алгоритм

  1. цибулини розщеплювати на "ложечки" та ними є – Чарівно!
  2. фалафеліну взяти лівою рукою і мачати в соус, відкушувати по маленькій і жмуритися
  3. огірками – хрумтіти, якщо не хрумтять – значить ними хрумтів попередній гість…
  4. оливки надкушувати і пам'ятати про кісточки

Піта – це хрумкий коржик, який є одним з головних представників левантійської кухні. Вона розрізається навпіл – і виходить дві кишеньки. У такому вигляді пита дозволяє в лічені хвилини приготувати ситну, смачну та корисну страву.

Піта
грец. πήττα
Країна походженняГреція
Компоненти
Основніборошно, вода, хлібопекарські дріжджі, сіль