Що таке кутер куттер?

Кутери – це універсальні кухонні машини, які дозволяють швидко (до 4-5 хвилин на одну операцію), якісно та зручно робити безліч операцій з продуктами та можуть замінити багато інших кухонні машини.Aug 16, 2019

Головне відмінність куттера від блендера у будові та розташуванні ріжучих ножів. Саме завдяки цьому продукт, що переробляється в куттере буде мати зовсім іншу текстуру та консистенцію, ніж при обробці того ж продукту в блендері.

Для подрібнення м'яса також використовують куттер. – М'ясорубка призначена лише для помелу м'яса, – каже Олександр Наришкін. – А куттер передусім необхідний дрібного подрібнення (і перемішування) кількох компонентів різної консистенції.

Куттер ковбасний (від англ. cut – різати) – машина для тонкого або структурного подрібнення м'яса та приготування фаршу при виробництві напівкопчених, варено-копчених, варених, сирокопчених, ліверних ковбас, сардельок, сосисок, паштетів з риби, птиці та м'яса.