Що таке лосось темпура?

Роли темпураце особливий різновид класичної японської страви. Звичні рулетики з рису, норі та обраної начинки поміщаються в кляр і обсмажуються до золотистої скоринки. Але є кілька цікавих фактів про темпуріякі часто не знають навіть віддані фанати страви.

Склад / інгредієнти

  • Нори (3 листи) кг
  • Рис 120. кг скл.
  • Огірки шт.
  • Червона риба кг
  • Рисовий оцет.
  • скл.
  • яйця шт.
  • Панірувальні сухарі кг скл.

Sep 23, 2021

Найніжніша японська закуска в хрумкій паніровці! Темпура – Це не конкретне японське блюдо, а спосіб приготування продуктів: овочів, морепродуктів, риби, фруктів. Суть приготування зводиться до того, що продукт опускається в кляр, потім у спеціальні панірувальні пластівці та обсмажується у фритюрі.