Роли темпура – це особливий різновид класичної японської страви. Звичні рулетики з рису, норі та обраної начинки поміщаються в кляр і обсмажуються до золотистої скоринки. Але є кілька цікавих фактів про темпуріякі часто не знають навіть віддані фанати страви.
Склад / інгредієнти
- Нори (3 листи) кг
- Рис 120. кг скл.
- Огірки шт.
- Червона риба кг
- Рисовий оцет.
- скл.
- яйця шт.
- Панірувальні сухарі кг скл.
Sep 23, 2021
Найніжніша японська закуска в хрумкій паніровці! Темпура – Це не конкретне японське блюдо, а спосіб приготування продуктів: овочів, морепродуктів, риби, фруктів. Суть приготування зводиться до того, що продукт опускається в кляр, потім у спеціальні панірувальні пластівці та обсмажується у фритюрі.