Що входить до складу кави Раф?

Якщо порівняти склад напоїв, раф, на відміну від капучино та латте, готується з використанням вершків, а не молока. Подається раф зазвичай у чашках великого розміру, як і латте. Розрізняється технологія приготування напоїв. Для капучино та латте молоко збивається окремо, потім молоко вливається в еспресо.

В склад раф кави входять вершки, які в приблизно 4 рази жирніші за молоко. Саме ця особливість робить напій ніжним та солодким. У цей же час, жирність вершків робить раф набагато калорійніше, ніж капучино та латте. Серед звичних кавових напоїв тільки моккачіно може перевершити раф у калорійності.

Рафкава (скор. «Раф») – Кавовий напій, готується шляхом додавання нагрітих парою вершків з невеликою кількістю піни (0,5 см) в одиночну порцію еспресо.