Для виробництва пива потрібні чотири основні інгредієнти: вода, хміль, дріжджі та ячмінний солод.
У складі пива присутні вода, хміль, дріжджі та солод. Зверніть увагу, якщо замість солоду на етикетці вказані «солодові замінники» або інші добавки, висока ймовірність, що перед вами неякісний продукт.
Кому не можна пити пиво Його не можна вживати вагітним, матерям, що годують грудьми, дітям до 18 років, людям з хронічними захворюваннями серцево-судинної системи та шлунково-кишкового тракту. Також продукт несумісний із заспокійливими препаратами та антибіотиками.
Наприклад, у пиві багато вітамінів В1 та В2, і вони там присутні у тій формі, яка добре засвоюється. Один літр цього напою забезпечить 40-60% добової потреби в тіаміні (В1) та рибофлавіні (В2). Пиво багате на аскорбінову кислоту. Літр пива дасть вам 70% добової дози вітаміну С.