склад: базилік, орегано, майоран, розмарин, чебрець.
Які пряні трави використовують для приготування страв. Не тільки кріп та петрушку!
- Шавлія
- Він же чебрець. Цю траву людство використовує вже багато століть: досить сказати, що у єгиптян вона входила до складу, яким бальзамували мумію. …
- Лемонграс
- Кафрський лайм
- Кінза
- кріп
- Розмарин
- Тархун
Як прянощі можуть використовуватися різні частини рослин: листя (лавровий лист, кріп), стебла, суцвіття та бутони (гвоздика, каперси), коріння (хрін, селера), насіння (гірчиця, мускатний горіх), плоди (перець, кмин, ваніль, аніс) та їх частини – кора / Навколоплодник, шкірка (цитруси).