Що зробити на гарнір до свинини?

Гарнір до свинині – 77 домашніх смачних рецептів

  • Рис на гарнір
  • Овочеве рагу
  • Тушковані овочі
  • Овочеві салати
  • Гриби з овочами
  • Булгур на гарнір
  • Овочева запіканка
  • Гарнір з крупи

В Росії гарніром прийнято називати доповнення до м'ясних або рибних продуктів у вигляді круп, макаронних виробів, овочів тощо.До списку гарнірів для основних страв та продуктів входять:

  • Булочки (або інший хліб)
  • Гремолату
  • Грінки
  • Волоський горіх
  • Дюксель
  • Зелена або смажена цибуля
  • Ікра
  • Імбир

Крім того до морепродуктам не підходять гострі овочі з різким смаком – цибуля, редиска. Ідеальні гарніри для морепродуктів – креветок, гребінців, крабів, кальмарів – це броколі, тушкований корінь селери, смажений дайкон або асорті овочів на грилі.