Гарнір до свинині – 77 домашніх смачних рецептів
- Рис на гарнір
- Овочеве рагу
- Тушковані овочі
- Овочеві салати
- Гриби з овочами
- Булгур на гарнір
- Овочева запіканка
- Гарнір з крупи
В Росії гарніром прийнято називати доповнення до м'ясних або рибних продуктів у вигляді круп, макаронних виробів, овочів тощо.До списку гарнірів для основних страв та продуктів входять:
- Булочки (або інший хліб)
- Гремолату
- Грінки
- Волоський горіх
- Дюксель
- Зелена або смажена цибуля
- Ікра
- Імбир
Крім того до морепродуктам не підходять гострі овочі з різким смаком – цибуля, редиска. Ідеальні гарніри для морепродуктів – креветок, гребінців, крабів, кальмарів – це броколі, тушкований корінь селери, смажений дайкон або асорті овочів на грилі.