Смажити печінка з одного боку приблизно 1 хвилину, після чого перевернути на інший бік і ще трохи обсмажити. Готовність печінки визначається так: при проколюванні шматка з нього повинен виділятися прозорий сік. Якщо ж виділяється кров, значить, печінка ще просмажилася недостатньо.
Смажіть приблизно 1-2 хвилини (залежно від розміру шматків). Як тільки шматочки печінки змінять свій колір на зрізі до половини, переверніть печінка на інший бік і досмажте її до готовності (приблизно 1-2 хвилини). Смажена яловича печінка готова.
Як приготувати смачну та соковиту печінка Головне – не пересмажувати печінка. Щоб вона залишилася соковитою, достатньо тримати кожну сторону на розігрітій сковороді по 5 хвилин (або трохи менше). Якщо перед обсмажуванням вмочити шматочки печінки в борошно або кляр, то сік точно залишиться всередині.