Достатньо грамотно розбити роботу на кілька етапів: випічка бісквіту, приготування мусових шарів та начинки, заморозка кожного окремо, складання, оформлення та заморозка вже готового торта. Важливо! Кожен мусовий торт повинен пройти через етап глибокого заморожування (10-12 годин у морозильній камері).
Одні їдять одразу, а інші забирають уранці, а їдять увечері. Залежить від ваги ярусів. на 1,5 кг 1 ярус розморожується у ноуфрості близько 9 годин. Якщо торт буде розморожуватися зібраним, той час сильно збільшиться!
Тістечка, пироги та торти розморожуються при температурі +2+5 градусів Рекомендується розморожувати пироги, торти та тістечка в холодильнику. У середньому (залежить від розміру торта) потрібно від двох до чотирьох годин. При кімнатній температурі продукція розморожується протягом 2 годин.