Скільки часу варити хінкалі Єрмоліно?

У киплячу воду додати сіль, перець, лавровий лист, опустити хінкалі. Довести до кипіння. Варити, помішуючи, 10-20 хв. Подати до столу з олією, сметаною, соусами та зеленню.

20 хвилин У воді У чашу налийте воду, посоліть і закип'ятіть у режимі «Суп». Опустіть хінкалі в киплячу рідину та перемішайте. Закрийте кришкою та варіть приблизно 15–20 хвилин.

Воду із сіллю довести до кипіння. По одній штучці опустити хінкалі в киплячу воду і акуратно помішувати. Довести до кипіння. Вогонь зменшити, закрити кришкою та готувати після спливання 10 хвилин, якщо в начинці використовується рубане м'ясо — 15 хвилин.

На смакові якості готових хінкалі не впливає той факт, чи були вони перед попаданням у каструлю свіжими або замороженими. Відповідь на запитання скільки варити заморожені хінкаліпрост: час варіння однакове – 10-15 хвилин після закипання та спливання.