При жарінні кольоровий капусти зверніть увагу на такі нюанси: — перед тим, як смажити цвітну капустукраще відварити її до напівготовності в злегка підсоленій воді.
– У воду можна додати 1/4 частина молока для того, щоб капуста залишалася білою; – Заморожену кольорову капусту варять у холодній підсоленій воді, накривши кришкою, 12-15 хвилин; – відвар після варіння цвітної капусти краще не виливати, він містить багато мікроелементів та вітамінів.
Кольорова капуста підійде для приготування багатьох різних страв, у тому числі сирих. У сирому вигляді. Суцвіття їдять, вмочуючи в соуси (соуси дип). Як менш традиційний варіант можна, можливо запропонувати найсмачніше вегетаріанське табулі з сирий кольоровий капусти (суцвіття натирають на тертці, як пармезан).