Скільки маємо нести замовлення в ресторані?

Комфортний час очікування в залі (за столиком): Напій – до 5 хвилин Салат, закуски – до 10-12 хвилин Перше блюдо – після з'їденого салату – до 10 хвилин всього 5-10 хвилин.Oct 12, 2016

Підведемо підсумок. Якщо після закінчення обумовленого терміну виконання замовлення пройшло 20 хвилин, а замовлені страви так і не були принесені, споживач має право просто взяти і піти з кафе (тобто відмовитися від оплати замовлених послуг без відшкодування будь-яких витрат, що виникли у виконавця). Пункт 5 ст.

Час очікування обслуговування повинен становити не більше 15-20 хвилин (до моменту подачі холодних страв).

Річний оборот ресторану, відкритий у правильному місці та за правильною концепцією, може становитиме понад $1 млн, а прибуток – близько 30%. Не дивно, що кількість охочих відкрити свій заклад, незважаючи на економічні катаклізми та мінливі смаки публіки, не зменшується.