Скільки потрібно цибулі на 500 г фаршу?

Беремо 500 грам фаршу та робимо котлети: на смак тільки м'ясо На 9 штук нам знадобиться півкіло фаршу, замоченого та віджатого хліба 200 грамів, цибулі 90 грамів, часник пару зубчиків, чорний перець, вода і масло для смаження.

Основні пропорції: на кілограм м'яса варто взяти 100-200 г сирого або 200-300 г спасерованого цибулі і 200-300 г вимоченого у воді м'якуша білого хліба (без скоринок!)

Проте стандартна порція цибулі на півкіло фаршу становить приблизно 100 грамів. Варто дотримуватись цієї кількості для того, щоб цибуля не домінував над рештою смаків. Також варто ввести до складу інгредієнтів хліб, попередньо вимочений у молоці.

Лука нам знадобиться багато! За вагою – частина цибулі на дві м'яса, тобто цілий кілограм на два кіло свинини.