Діоксид титану в кремі для торта Добавка в кремах відбілює готову масу і неважливо, чи це крем-чиз або масляний крем. Зазвичай у крем для торта додають 4-5 г діоксиду титану на кожні 200 г продукту або інше співвідношення згідно з рецептом.
Порошок використовується для глазурі, виготовлення шоколадних плиток та корпусних цукерок замість жиророзчинного барвника. Варто додати діоксид титану в шоколад, вийде щільніший, насичений колір декору.
Щоб пофарбувати шоколад, розтопіть його на водяній бані або мікрохвильовій печі імпульсами до температури 35°С. Додати діоксид титану у кількості до 2,5 гр. на кожні 100 грн. шоколаду і добре перемішайте.
Як готувати: білий шоколад ламаємо на шматочки і топимо на водяній бані в рідкий шоколад додаємо діоксид титану і швидко перемішуємо до однорідності розливаємо шоколад у форми і даємо застигнути